Oijoi, niiiin kiva viikonloppu tulossa ja mikä parasta, Simone tulee huomenna Suomeen!! Okei, vaan viideksi päiväksi mutta niin kuin ollaan totuttu sanomaan "parempi sekin kuin ei mitään".

Blogin kirjoittamisessa mulla näköjään on ihan sama itsekurin puute kun monessa muussakin.

Hyvät päätökset, jotka ei pidä:

- kirjoitan joka päivä yhden kirjoituksen niin pysyy mielenkiinto, sekä lukijat. Öööööö... Ehkä paremminkin yks kirjoitus kuussa vois olla realistinen?

- käyn juoksulenkillä vähintään joka toinen päivä, satoi tai paistoi. Tuota noin. Ei oo nyt toteutunut, vetoan ajanpuutteeseen..

- opin joka päivä ainakin 10 uutta sanaa italiaksi. ---> ei toteudu Suomessa :D Unohdan varmaan hyvää vauhtia jo ne opitutkin, dääääm.

Ja näitähän riittää. Mut yhdestä asiasta oon ylpeä ja se on hammaslanka, tai siis se lankain-vempain, jota oon ihan oikeesti käyttänyt joka päivä siitä lähtien kun hammaslääkäri mut keväällä haukkui pystyyn. Ja se toimii!!

Uusin pyhä päätös on mustapääihmetökötti, jolla pitäis joka päivä pestä naamansa ja sitten se on historiaa!! (toivottavasti ei naama. :D mut ne kaikki matoset)

Asiasta kukkaruukkuun. Tänä viikonloppuna täällä Uudenkaupungin liepeillä on Karjurock-festarit. Olen ollut siellä lähes joka kerta ekasta vuodesta lähtien ja aina se vaan kasvaa. Välttämättä se ei oo enää ihan sama tapahtuma, joka alunperin mutta pakko sinne on kuitenkin mennä ku on lähellä. Tällä kertaa useemmassa kokoonpano-variaatiossa, lasten kera ja ilman. Autolla pois lähtien ja auton sinne jääden. Ihan kuinka vaan. Ja meinattiin olla sitkeitä sissejä ja telttailla la-su yö vaikka kuinka satais. Tai siis Simone ei vielä tiedä että ME meinataan. Mut se valkenee hänelle viimeistään kun ojennan kepakot käteen (teltan).

Huomenna olisin halunnut mennä Eelin kanssa katsomaan Robinia, mutta muutettiin vähän suunnitelmia, kun lento Italiasta on Helsingissä kuuden maissa illalla. Siispä minä haen prinssini valkoisella ratsullani (eiku...) ja Eeli pääsi Minna-tätsyn ja Nelle-serkun mukaan ettei jää idoli näkemättä. Eeli itsehän sanoo, että ei hän tykkää Robinista ollenkaan, se on vissiin noloa. Mut kuitenki tykkää. Perjantaina on sitten Idan fanitus Redrama ja mä haluun nähä Neljä ruusua. Varmaan sitä ennen käydään Pursiseuran paviljongilla syömässä. Tekis mieli myös joku päivä käydä Tampereen suunnalla, että saisin viedä Simonen vihdoin veljelleni Otolle "näytille" ja voitais käydä lasten kaa Särkänniemessä. Vaikka mitä kaikkee kivaa olis, mitä tekis mieli tehdä kun ei varmaan tänä kesänä enempää Suomessa olla yhdessä. Sitten on luvattu, että sataa mummoja taivaalta ni täytyy kattoo muuttuuko suunnitelmat. Ostetaan vaikka niitä aikuisten värityskirjoja kaupasta ja linnoittaudutaan kotiin, ehhehheeee.... Ei vaiskaa.

Lauantaina mennään bilettämään ja siellä oli enempi semmosia festaribändejä mitä voisin kuunnella. Ei kuitenkaan yhtään semmosta wau-pakkonähdä-spektaakkelia mut ei se mittää.

Tänään on ollu jotenki tosi hauska päivä. En tiedä johtuuko se tästä mun asenteesta jo alunperin tähän päivään, kun tiedän että Simone tulee huomenna. Eelin kanssa ollaan hömpötetty vaikka mitä ja sieltä on tullut niin legendaarista juttua että. Käskin tuossa illalla pesemään kädet, kun ne oli ihan hirveät. Niin hän sanoi, että nää on pian samanlaiset kuin Kimmon kädet ja että hän on aina halunnut semmoset työmiehen kädet <3

Voi kuinka mä oon onnellinen. Höpötettiin tähän väliin armaani kanssa äsken Skypessä ja hän puheli, että saa ehkä parin viikon päästä pidettyä loman ja jos lasten äidille on ok, niin ottaa tytöt mukaan ja tulevat Suomeen :) Tytöt on odottaneet kovasti ja molemmat tykkää hevosista niin ois kyllä tosi kivaa, jos saisivat tulla. Paljon kaikkee hauskaa tehtävää ja tää meidän kaupunkikin on niin kesäkaupunki, sitten olis Lyhtyjen yö ja vaikka mitä :) Jaahas. Jospa sitä nyt sitten nukkumaan, niin tulee huominen nopeammin!! Pus pus.